+ 32 (0) 2 899 92 40 info@vjn-legal.be

Associatie

De advocatenassociatie VJN & Vennoten werd in 2008 opgericht door Mrs. Michel Vlies, Pierre Jadoul en Yannick Ninane. De associatie, die oorspronkelijk functioneerde binnen een ruimere advocatengroepering, ontwikkelde zich in de loop van de tijd door het toetreden van nieuwe medewerkers. Hiervan zijn Mrs. Françoise Catoire, Laurent Debroux en Sébastien Vanvrekom inmiddels vennoot geworden.

De expertise van de advocaten enerzijds en de kwaliteit van de menselijke relaties in het kantoor anderzijds, waren steeds de fundamentele maatstaven voor het goed functioneren van het advocatencollectief.

Verder bouwend op deze waarden die hen al jaren bezielden en met het oog op een kwalitatieve dienstverlening en beschikbaarheid voor de cliënten, hebben de vennoten in 2017 een onafhankelijk kantoor op mensenmaat opgericht. De naam VJN kwam hierbij, gelet op de oorsprong van het kantoor, op natuurlijke wijze naar voor.

De advocaten van het kantoor VJN zijn beslagen in diverse rechtsgebieden en staan ondernemingen, overheden en particulieren bij. Hierbij stellen zij alles in het werk om hun cliënten een bekwame, efficiënte en toegankelijke dienstverlening aan te bieden.